Breaking News

BREAKING NEWS!!! Lezen en delen, zeker als je een voetballer of basketter kent of er zelf één bent!

Jullie waren fantastisch! Meer dan 200 likes op slechts één dag. Dat belonen we met volgende berichten.

Volgend schooljaar wordt het aanbod in ons Da Vinci Atheneum aanzienlijk uitgebreid. In de eerste graad zullen leerlingen kunnen instappen in het EDUSPORT-project. Onze talentenmodules breiden we uit met EDUFOOT en EDUBASKET. In een nauwe en verregaande samenwerking met het Atheneum Pegasus, Oostende, met BC Oostende (basket) en KV Oostende (voetbal) zullen talentvolle jonge U12 en U13-voetballers en basketters topstudie met topsport kunnen combineren. Tijdens de schooluren zullen ze immers vier lesuren gericht kunnen trainen onder leiding van gediplomeerde A-trainers.

Verschillende clubs uit de regio hebben al interesse getoond voor dit project, dat al zijn waarde heeft bewezen in het Atheneum, Pegasus. Tim Lambrecht (fanion BC Oostende), Robbie D’haese (belofte KV Oostende en Rode Duivel U19) en Jelle Bataille (belofte KV Oostende en Rode Duivel U19) zijn er succesverhalen!

Op donderdag 1 december vindt voor ouders en leerlingen een eerste infomoment plaats om 19.30u in de mediatheek. Iedereen is welkom!

Het Da Vinci Atheneum weet dat elk kind eigen talenten heeft en wil die samen met hem of haar ten volle verder ontwikkelen.
Met onze leerlingen willen we “Samen GROOT(s) worden!
Wij streven naar een talentvolle, meertalige en sportieve school.

Wie niet kan wachten tot 1 dec. kan gerust voor meer info contact opnemen met de school op het emailadres:
info@davinci-atheneum.be.

Morgen hebben we nog meer (groot) nieuws voor jullie! Halen we tegen dan de 300 likes?