Digitaal bezoek van onze campus…

Bekijk onze school door het oog van de camera

Om jullie kennis te laten maken met onze school, proberen wij jullie hieronder een beeld te geven van hoe onze school er uit ziet. Neem een kijkje hieronder en verken onze campus.

Zin om later onze campus te bezoeken? Geen enkel probleem. Maak een afspraak via 051 59 12 10 en wij geven jullie met plezier een rondleiding op ons domein.

Hoofdingang van de school

De hoofdingang van onze school is gelegen in de Moerestraat 20 in Koekelare.

Directie & secretariaten

Aan de hoofdingang bevindt zich de directie en het onthaal. Volg je de lange gang dan kom je aan het leerlingensecretariaat.

De schoolomgeving

Onze campus is gelegen in het groen hart van Koekelare. Pal in het centrum, maar volledig verscholen in het groen. Dit is een ideale leeromgeving voor kinderen.

Openleercentrum & studieruimte

In het openleercentrum kunnen leerlingen steeds terecht om te studeren en gebruik te maken van computers om huiswerk te maken of projecten af te werken.

Talentenlabo

Onze school zet 100% in op het ontdekken van talenten bij onze leerlingen. Daarom hebben wij ook een eigen talentenlabo met verschillende les – en leerhoeken.

Multimedia lokalen

Onze school beschikt over twee grote multimedia lokalen voorzien van moderne ICT infrastructuur. Daarnaast zijn alle lokalen voorzien van één of meerdere computers.

Eigen sportzaal op de campus

Onze school beschikt over een eigen sportzaal die recent werd gerenoveerd. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor onze lessen L.O., maar ook voor andere lessen kan deze ruimte dienst doen.

Leslokalen

Al onze leslokalen zijn voorzien van computer, beamer en interactief bord. Zo krijgen leerlingen onderwijs aan de hand van moderne media instrumenten. Alle lokalen hebben zicht op de groene omgeving.

Labo’s voor wetenschappelijke vakken

Voor onze diverse wetenschappelijke vakken beschikken wij over vernieuwde labo’s. Hier kunnen leerlingen pas echt hun talent ontdekken.

Moderne infrastructuur

Voor de vakken STEM, PO, MO en Techniek beschikken we op onze campus over goed uitgeruste lokalen.

Leraarskamer en vergaderzaal

Ook voor onze leerkrachten is er een afzonderlijke ruimte. Deze wordt gebruikt om eventjes te pauzeren, te werken en te vergaderen.

Lockers voor onze leerlingen

Onze leerlingen kunnen een locker huren om hun spullen in op te bergen.

Bewegen doorheen onze gebouwen

Onze gangen zijn fraai aangekleed met foto’s van diverse activiteiten op onze school.