Eerste partner … is binnen

Eerste partner voor ons EDUFOOT is binnen: VV Koekelare!

VV Koekelare en het Da Vinci Atheneum slaan de handen in elkaar. In het atheneum kun je er vanaf volgende schooljaar toponderwijs combineren met topvoetbal.
De spelers van VV Koekelare (U12 en U13) die volgend schooljaar naar het eerste of tweede middelbaar gaan, kunnen hun school combineren met 4u toptraining voetbal tijdens de gewone lesuren. In samenwerking met KV Oostende zullen de spelers/leerlingen training krijgen van top A-trainers.

Het bestuur van VV Koekelare is overtuigd van de meerwaarde die Edufoot aan hun jeugdspelers kan bieden en is blij om hiervoor te kunnen samenwerken met het Da Vinci Atheneum. Samen gaan we alvast voor een winning team op school en op het voetbalveld.

Binnenkort zal speciaal voor de spelers van VV Koekelare en voor hun ouders een infomoment ingericht worden in de lokalen van VV Koekelare. Hou onze facebookpagina of die van VV Koekelare in het oog!

Edufoot is een project in samenwerking met Pegaus Atheneum, Oostende, Da Vinci Atheneum en KV Oostende. Samen willen we het voetbaltalent van elke speler verder ontwikkelen en de voetbaldroom van elke voetballer mee helpen waar maken.

Op donderdag 1 december vindt alvast een eerste infomoment plaats in de mediatheek van het Atheneum en dit om 19.30u. Iedereen is welkom!

Da Vinci Atheneum: Samen GROOT(s) worden!

Op de foto onze directeur met een delegatie van VV Koekelare: dhr. Philip Verslyppe, ondervoorzitter, dhr. Chris Metsu, penningmeester, dhr. Steven Desruelle, jeugdcoördinator en tevens papa van Lucas uit 1A.