Infoavond op donderdag 8 februari om 19.30u

Kleine kindjes worden GROOT(s). En dat geldt ook voor uw zoon of dochter. Over enkele maanden mogen ze de deur van de basisschool voorgoed achter zich dichttrekken en staat er hen een nieuw avontuur te wachten. Een grote stap, zowel voor u als uw kind.

We nodigen u daarom graag uit op onze infoavond op donderdag 8 februari om 19.30u in de mediatheek van het Da Vinci Atheneum. U komt er meer te weten over onze individuele en persoonlijke aanpak.

We bieden in de eerste graad drie mogelijke trajecten aan: Latijn, Talentenmodules en Edusport. Bovendien krijgen ze één vak deels in een andere taal (CLIL). Ons doel is de studiekeuze uit te stellen tot 14 jaar en elke leerling de kans te geven zijn eigen talenten en interesses te ontdekken, in een vertrouwde, familiale  omgeving. Op het einde van de eerste graad zal uw kind beter in staat zijn om een weldoordachte, duidelijke en correcte studiekeuze voor later te maken.

Op papier kunnen wij u algemene info geven, maar een veel betere indruk over onze middelbare school kunt u krijgen door het zelf te ‘voelen’. Deze infoavond is dan ook de ideale gelegenheid om met ons kennis te maken. Mijn team en ik staan die avond klaar om een antwoord te bieden op al uw vragen.

 

Met vriendelijke groeten

Karoline Lansens

Waarnemend directeur