Infomomenten

Beste ouders

Kleine kindjes worden GROOT(s). En dat geldt ook voor uw zoon of dochter. Over enkele maanden mogen ze de deur van de basisschool voorgoed achter zich dichttrekken en staat er hen een nieuw avontuur te wachten. Een grote stap, zowel voor u als uw kind.

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind en daar zijn we ons als school van bewust. Daarom willen we u informeren over deze overstap naar het secundair onderwijs en u laten kennismaken met wat onze school te bieden heeft. Wilt u uw kind niet naar een stad en/of grote school sturen, kom dan zeker eens langs. Op papier kunnen wij u algemene info geven, maar een veel betere indruk over onze middelbare school kunt u krijgen door het zelf te ‘voelen’. Uw kind komt binnenkort langs op onze school, maar graag informeren wij ook u als ouder zo goed mogelijk.

We nodigen u daarom graag uit op onze infoavond in de mediatheek van het Da Vinci Atheneum Koekelare. U komt er meer te weten over onze individuele en persoonlijke aanpak en hoe ver wij willen gaan in het uitdagen en begeleiden van uw kind en zijn/haar talenten. U zal er eveneens meer vernemen over ons vernieuwd studieaanbod. Voortaan bieden wij ASO-onderwijs aan tot 18 jaar en bieden wij unieke studierichtingen aan zoals Talentenmodules, EduSport en Latijn in de eerste graad. De infoavond start om 19u en zal ongeveer een uur duren. Het zal natuurlijk ook mogelijk zijn om vragen te stellen, een rondleiding te krijgen, …

Gelieve op onderstaand strookje aan te duiden welke momenten voor u passen en dit zo snel mogelijk terug mee te geven met uw kind.

Kunt u er niet bij zijn op een van onderstaande data? Neem dan zeker contact op met de directeur voor een persoonlijke rondleiding en kennismaking.

Samen GROOT(s) worden! Daar gaat het om, bij ons op het Da Vinci Atheneum.

Tot binnenkort

Het voltallige Da Vinci-team

DE INFOMOMENTEN GAAN DOOR OP:

  • Maandag 10 februari 2020 om 19u
  • Donderdag 13 februari 2020 om 19u
  • Dinsdag 18 februari 2020 om 19u